Τι είναι το Wibeee? Απλές, εύκολες διαπιστώσεις Τοποθέτηση set-up Screenshots e-παραγγελία
Μονοφασικό wibeee € 100 +ΦΠΑ e-παραγγελία εδώ
Τριφασικό wibeee € 160 +ΦΠΑ e-παραγγελία εδώ
Έλεγχος στην παλάμη του χεριού σας.
1. Απλή Εγκατάσταση, ένα click.
2. Καταγράφει & αποθηκεύει στο cloud : €-EURO / Ρεύμα(Α) / Τάση(V) / Hz / Kw / Kwh / PF / VArC / VArLh
3. Παρατηρείς κατανάλωση.
4. Αλλάζεις συνήθειες, κάνεις μετατροπές.
5. Εξοικονομείς έως και 40%.
Το wibeee είναι ένας αναλυτής/καταγραφικό κατανάλωσης, που κουμπώνει επάνω στις κοινές ηλεκτρολογικές ασφάλειες στον ηλ/κο πίνακα μετρώντας το ρεύμα που "περνάει" απο αυτές.
Ετσι απλά τοποθετώντας το wibeee στην κεντρική ασφάλεια ξέρουμε τι ρεύμα καταναλώνει όλο το κτίριο. Το wibeee χρησιμοποιεί το Wi-Fi του κτιρίου σας για την σύνδεση στο internet με σκοπό την αποστολή των στοιχείων κατανάλωσης στο δωρεάν cloud της Circutor.

Πλέον, πολύ απλά, (χρησιμοποιώντας smartphone, tablet, iPad, iPhone, PC) εφόσον συνδεθείτε στο δωρεάν cloud της Circutor, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα στιγμιαία δεδομένα κατανάλωσης (€ EURO-Ρεύμα(Α)-Τάση(V)-Hz-Kw-Kwh-PF-VArC-VArLh) σε πραγματικό χρόνο, να συγκρίνετε καταναλώσεις μεταξύ δύο ή περισσοτέρων Wibeee's, να συγκρίνετε καταναλώσεις τρέχοντος-περασμένου μήνα ή/και να δείτε πόσα € σας κόστισε η ηλεκτρική ενέργεια πχ. τον περασμένο μήνα !!!

Ολα αυτά, απλά, χωρίς να κάνουμε οποιουδήποτε είδους set-up σε Η/Υ, servers, cloud μέσα απο ένα απλό περιβάλλον ιστοσελίδας στο wibeee.circutor.com !!! Το μόνο που πρέπει να καταχωρήσουμε είναι η τιμή της kwh που μας χρεώνει ο πάροχος μας (πχ. ΔΕΗ).

Τα παραπάνω βοηθούν στην κατανόηση της χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να διευκολύνει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Σας βοηθά να ανιχνεύσετε τυχόν προβληματικά σημεία, καταναλώσεις όπου η ενέργεια δεν χρησιμοποιείται αποτελεσματικά, υπάρχουν σπατάλες (πχ. λείπω και υπάρχει κατανάλωση, γιατί?) είναι αναίτια μεγάλη ή υπάρχει διαφοροποίηση μέσα στον χρόνο (π.χ. γιατί αυτό τον μήνα είχα 25% αύξηση?).

Εν ολίγοις, το Wibeee είναι το ιδανικό εργαλείο για να δείτε πως θα κάνετε τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σας αποδοτικές, να περικόψετε την σπατάλη ενέργειας, επιτέλους να αναλάβετε τον έλεγχο και να αποφασίσετε πού/πως/γιατί δαπανάτε τα χρήματά σας.

Ετήσια ανάλυση συμπεριφοράς κτιρίου (Κόστος & Ampers).
Παρατηρούμε κύκλους αριστερά επάνω: Στον εσωτερικό παρατηρώ περασμένο μήνα, στον εξωτερικό τρέχων, με έντονο χρώμα κατανάλωση τρέχοντος με ασθενές πρόβλεψη.
Επίσης σε αριθμούς : Κατανάλωση Kwh, κόστος €, Co2.
Τρέχον μήνας, προηγούμενος μήνας, πρόβλεψη τρέχοντος μήνα & στόχο (target) που έχουμε θέσει.
Εχουμε διαμορφώσει ειδικές τιμές ώστε να μπορέσετε να εγκαταστήσετε το δικό σας WiBeee...
ΕΑΝ θέλετε πιστοποιημένος εγκαταστάτης θα έρθει στο χώρο σας για να το τοποθετήσει με ειδικές τιμές.
Μην διστάσετε για οτιδήποτε να επικοινωνήσετε μαζί μας


Χώρος ΣΜ Α.Ε.
Κομνηνών 50, 11473, Αθήνα.
210.3805404 -- 210.3302524